Va aflati intr-un acord total cu celelalte persoane, atat din punct de vedere sentimental cat si spiritual. In relatiile profesionale se manifesta o retinere stranie, probabil provenita din modul foarte apropiat de analiza si simt al dreptatii care va domina. Aveti un fel de respect fata de valoarea celuilalt, iar baza afectiva fiind temeinica ajuta la stabilirea afinitatilor amicale, amoroase si familiale. Aveti o tendinta prea mare spre sinceritate, nu suportati critica, dar asa pot aparea norii daca nu deveniti mai toleranti la timp. Oricine va provoaca va avea de suportat consecintele, oricine va ignora potentialul va avea surpriza unui razboi deloc de neglijat. Sambata si duminica doriti sa va dominati partenerii, sa folositi lovitura sub centura pentru a iesi invingatori. Umorul va atenua conflictele. Evitati relatiile de scurta durata! In relatiile amoroase exista o atractie reciproca puternica, avand in comun un puternic interes pentru sex. Va aprindeti usor si sunteti pasionali. Aveti sentimentul ca trebuie sa purtati pe umeri responsabilitati grele, ceea ce va poate duce cu gandul la ideea ca distractia este un lucru frivol, pentru care nu aveti timp. Aveti nevoie sa va exteriorizati mai mult. Va creati o platosa sentimentala de care sunteti foarte mandri, fara sa va dati seama ca acest lucru poate fi izvorul propriei suferinte.Berbec
Sunteti foarte realisti si luati lucrurile drept ceea ce sunt. Aveti o atentie vie si observati toate amanuntele. Exista insa pericolul ca statutul material sa devina un scop in sine. Astazi si maine nu veti fi surprinsi de nimic din ceea ce vedeti si traiti. In consecinta, acceptati lucruri pe care altii le-ar gasi enervante sau de neinteles. Mintea este insa in pericol de a fi dominata de amintiri placute.

Taur
Aveti o agitatie mentala tulburatoare datorita preocuparilor variate. Dusa prea departe, aceasta tendinta poate genera o mare stare de nervozitate. Exista o abilitate deosebita in cariera didactica, in scris si in conferinte. Exista insa si tendinta unei cunoasteri superficiale, nesustinuta de experienta practica. Sunteti strategi remarcabili si puteti fi creierul oricaror intreprinderi, dar aveti nevoie de executanti, deoarece sunteti incapabili sa va realizati singuri proiectele.

Gemeni
Daca va trebui sa alegeti intre dragoste si datorie, in mod cert astazi veti alege dragostea. Visati sa realizati lucruri deosebite si chiar aveti sansa sa le realizati. Veti fi insa contrariati de lipsa de maleabilitate si de susceptibilitatea prea mare a celor din jur. Puteti abuza de buna credinta a prietenilor, insa in lucruri marunte. Se poate mari doza de invidie a apropiatilor datorita unor proiecte cu miza mare la care vi se cere sa participati.

Rac
Incercati sa fiti mai directi, eventual sa apelati la replici cat mai taioase. O persoana din jurul dumneavoastra pe care ati considerat-o demna de incredere, se poate dovedi imprevizibila din punct de vedere al fidelitatii. Evitati eventualele neintelegeri cu familia, incercati sa cedati, in loc sa luptati cu egoism! Nu sunteti facuti sa actionati pe cont prorpiu la acest sfarsit de saptamana, ba chiar aveti nevoie de indrumari, inclusiv din partea familiei.

Leu
Veti rezolva multe situatii delicate sambata si duminica, va veti ocupa in mod deosebit de administrarea propriilor bunuri, de propria viata. Nu va lasati antrenati in legaturi dubioase, nu divulgati secrete cui si cand nu trebuie!