In perioada 30 august-2 septembrie, la Sfantu Gheorghe s-a desfasurat prima editie "Delta Music Fest", festival de muzica electronica.      Ce stiti despre vedetele si formatiile din muzica electronica? Curentul nu e nou, cel p
In perioada 30 august-2 septembrie, la Sfantu Gheorghe s-a desfasurat prima editie "Delta Music Fest", festival de muzica electronica.      Ce stiti despre vedetele si formatiile din muzica electronica? Curentul nu e nou, cel putin nu in lume. Dupa 1990 au aparut si pe la noi DJ, unii mai talentati, altii doar cu fite. Vremea a trecut, din pacate snobismul fara acoperire a ramas. Un exemplu, de "asa da" l-a dat "Fundatia Anonimul", organizator "Delta Music Fest".      PERFORMANTA. E o adevarata realizare sa aduci in acelasi loc nume de marca din muzica electronica si public avizat, dar sa faci asta intr-un loc greu accesibil, de o frumusete ce-ti taie respiratia, e o adevarata performanta. Si o binecuvantare! Daca starea vremii nu o poti schimba, dispozitia poti sa o imbunatatesti, iar de buna dispozitie nu s-a dus lipsa. In cele trei zile de festival, vremea a fost rea, insa n-a fost vitrega. Soarele a mai iesit din cand in cand, cat sa zvante nisipul sau sa bucure iubitorii de frumos de spectacolul rasaritului sau al apusului. Cu toate ca a plouat, a tunat si-a fulgerat, a fost vant si frig, n-a fost de-ajuns ca sa se sperie "degustatorii" de muzica electronica.      PARTY. Spectatorii au dansat in ploaie, iar cand rafalele se dezlantuiau, party-ul se muta in club. Apoi iar pe plaja, apoi iar in club, pana se facea dimineata. Pe aceeasi scena au daruit ce au avut mai bun de oferit formatii de pe la noi si grei de pe la altii. Cap de afis au fost britanicii de la U.K.L.E. Experienta si valoarea s-au vazut, auzit, simtit din plin si in cazul celor de la Coldcut. Numai si pentru a vedea "zeii" in actiune si tot ar fi meritat sa fii pe plaja Delphin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.