Zilele trecute, Irinel Columbeanu si-a testat pe soselele romanesti masina primita recent din Germania. Miliardarul a preferat sa iasa singur la test-drive, lasandu-si acasa fetele, pe Monica si Irina, iar de la Snagov, s-a indreptat spre Piata Vict
Zilele trecute, Irinel Columbeanu si-a testat pe soselele romanesti masina primita recent din Germania. Miliardarul a preferat sa iasa singur la test-drive, lasandu-si acasa fetele, pe Monica si Irina, iar de la Snagov, s-a indreptat spre Piata Victoriei. Din pacate, pe Soseaua Kiseleff, Columbeanu nu a putut sa dea bice cailor putere, nimerind intr-un trafic infernal. Cum a scapat insa de semafoare, Irinel a inceput sa tureze motorul cu pofta, starnind priviri curioase ale celorlalti soferi. Noul Bentley GTC al omului de afaceri a fost adus recent in tara, este de culoare castanie si a costat 230.000 de euro.

(C.S.)






Rafaga, “Regii sunetului” latino, vor canta intr-un hipermarket din Militari

Rodrigo Gonzalo Tapari, solistul formatiei Rafaga, marturiseste ca s-a indragostit de tara noastra, tocmai de aceea pe data de 15 septembrie revine, insotit de ceilalti opt colegi ai sai, pentru a sustine cel de-al treilea concert in Romania. La Carref our Militari, va canta si Analia Selis, iar impreuna cu baietii de la Rafaga, ne va oferi o seara argentiniana veritabila.

- Ce v-a determinat sa reveniti in Romania?

- Turneul realizat in luna martie a fost cu totul special. Am fost primiti extraordinar de romani. Ne-au placut mult oamenii si locurile de aici, intr-adevar ne-am indragostit de Romania si am dorit enorm sa ne intoarcem aici.

- Cum a primit publicul roman ultimul vostru album, “Duenos del viento”?

- Spectacolul de la Bucuresti a fost extraordinar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.