Ofertele pentru lichidatorul celor cinci companii de pe platforma Nitramonia Fagaras se pot depune la AVAS pana pe 12 octombrie, iar licitatia va avea loc in data de 15 octombrie, ora 11, la sediul institutiei, a anuntat Autoritatea pentru Valorific
Ofertele pentru lichidatorul celor cinci companii de pe platforma Nitramonia Fagaras se pot depune la AVAS pana pe 12 octombrie, iar licitatia va avea loc in data de 15 octombrie, ora 11, la sediul institutiei, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Adunarile Generale Extraordinare ale Actionarilor celor cinci companii de pe platforma Nitramonia Fagaras, respectiv Nitrofertilizer, Nitroexplosives, Nitroservice, Nitrotrans si Nitrocontrol au decis, in 17 august, inceperea procedurilor pentru dizolvarea si lichidarea voluntara. In baza acestei decizii, AVAS a intocmit caietele de sarcini pentru selectarea lichidatorului. Pentru lichidarea celor cinci societati de pe platforma Nitramonia Fagaras va fi selectat un singur lichidator. La Nitrofertilizer, valoarea preliminara a activelor imobilizate, la data de 31 iulie, este de 10, 4 milioane lei, iar cea a datoriilor totale este de 29, 5 milioane lei. Nitroexplosives are datorii totale de 17, 1 milioane lei si active imobilizate14, 6 milioane lei. Nitrocontrol are datorii totale de 4 milioane lei si active imobilizate 2,6 milioane lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.