Ford a oferit un pret final de 4,15 euro pe actiune, in schimbul a 72,4% din actiunile companiei romanesti, pretul final ajungand la 57 de milioane de euro, fata de 55 milioane de euro, cat era oferta initiala. "Depunerea ofertei finale nu inseamna f
Ford a oferit un pret final de 4,15 euro pe actiune, in schimbul a 72,4% din actiunile companiei romanesti, pretul final ajungand la 57 de milioane de euro, fata de 55 milioane de euro, cat era oferta initiala. "Depunerea ofertei finale nu inseamna finalizarea procesului de negociere, care va continua pana la semnarea contractului, speram saptamana viitoare, la data deja anuntata", a spus Sebastian Vladescu. Compania americana si-a manifestat disponibilitatea de a renunta la active ale societatii, care nu pot fi folosite in productia de automobile. Ford a agreat restructurarea Automobile Craiova, Daewoo Romania si Mecatim Timisoara, prin transferul activelor conexe intr-o entitate nou creata, a spus Vladescu, citind textul documentului. El a mentionat ca atat contractul, cat si legea speciala pentru privatizarea Automobile Craiova vor fi prezentate Guvernului in urmatoarea sedinta, cel mai probabil marti, 11 septembrie, astfel incat contractul de privatizare sa fie semnat miercuri, 12 septembrie, la Salonul International Auto de la Frankfurt.
Contractul de privatizare va fi facut public, cu exceptia unor elemente confidentiale privind planul de afaceri si proprietatea intelectuala, a mai spus Sebastian Vladescu. "Vrem ca acest contract, inclusiv legea speciala sa fie prezentate public si discutam acum cu Ford, care sunt elementele care trebuie sa ramana confidentiale", a spus Vladescu. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.