Anastasia Lazariuc este foarte fericita ca fata ei, Ileana, a reluat relatia cu Ion Ion Tiriac. „Ma bucur ca Ileana s-a impacat cu Ion Ion. Este evident ca intre ei este ceva puternic, ce nu poate fi dat la o parte de nimeni. S-au


Anastasia Lazariuc este foarte fericita ca fata ei, Ileana, a reluat relatia cu Ion Ion Tiriac. „Ma bucur ca Ileana s-a impacat cu Ion Ion. Este evident ca intre ei este ceva puternic, ce nu poate fi dat la o parte de nimeni. S-au mai despartit, s-au mai impacat, dar se iubesc. Am incredere in alegerile pe care le face Ileana“, ne-a declarat cantareata. In ceea ce priveste rolul de bunica, Anastasia spune ca este pregatita, indiferent cand se va intampla minunea.

Anastasia Lazariuc s-a aratat extrem de fericita ca fiica sa este langa un om care o iubeste, cu toate ca nu doreste sa intre cu forta in intimitatea Ilenei. „E viata ei si in mod sigur ca ea stie cel mai bine ce sa aleaga. Daca ea e fericita, eu sunt de doua ori mai fericita. Nu e frumos sa te bagi in viata cuiva, chiar daca este vorba de copiii tai. Trebuie sa dai un sfat, daca ti se cere, dar e bine sa pastrezi si o oarecare distanta. Sa lasi copilul sa aleaga el“, spune mama logodnicei lui Tiriac jr.

'Stie ea ce face“
Anastasia spune ca-si iubeste la nebunie fata si ca a sustinut-o in tot ce a facut. Si pute m spune ca au fost si bune, dar si lucruri nu tocmai laudabile pe care Ileana le-a facut. Tabloidele au scris multe despre firea aventuroasa a moldovencei de peste Prut si noptile petrecute prin cluburi, alaturi de buna sa prietena, Lili Sandu. Peste toate, Anastasia, ca o mama iubitoare ce este, spune simplu despre Ileana ca „stie ea ce face“. Cea mai notabila relatie a vedetei si cea mai lunga totodata a fost chiar cea cu actualul iubit, posibil sot, Ion Ion Tiriac. Cei doi s-au iubit mai bine de trei ani, dar in vara anului trecut s-au despartit pentru a se impaca in noiembrie 2006. Au petrecut sarbatorile de iarna la Brasov si s-au iubit ca in povesti, titrau atunci ziarele. Barfele au continuat cand, in februarie anul acesta, au intrerupt, din nou, legatura de amor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.