Procurorii ieseni a trimis in judecata un grup de hoti din cartierul Pacuret, hoti specializati in jefuirea limuzinelor din centrul capitalei Moldovei. Este vorba de patru pustani rromi, Florin Lacusta, de 17 ani, Florin Bobocel, de 16 ani, Constant
Procurorii ieseni a trimis in judecata un grup de hoti din cartierul Pacuret, hoti specializati in jefuirea limuzinelor din centrul capitalei Moldovei. Este vorba de patru pustani rromi, Florin Lacusta, de 17 ani, Florin Bobocel, de 16 ani, Constantin Roman de 18 ani si Robert Neagu de 18 ani. Ei aveau un mod de operare inedit. Spargeau autoturismele parcate in oras, folosind un taxi pentru „atacuri“. Soferul taxiului nu stia la ce anume „participa“, fiind platit de cei patru pe perioada jafului. Soferul oprea taxiul in apropierea limuzinelor vizate, dar fara a avea contact vizual cu acestea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.