Terasa “La Motoare” a fost locul in care, miercuri seara, jurnalistii au avut parte de o petrecere numai a lor. A cincea editie a “Cupei Presei la Cantat Tuborg” a fost evenimentul care a adus pe scena peste 30 de solis

Terasa “La Motoare” a fost locul in care, miercuri seara, jurnalistii au avut parte de o petrecere numai a lor. A cincea editie a “Cupei Presei la Cantat Tuborg” a fost evenimentul care a adus pe scena peste 30 de solisti si trupe de la diverse televiziuni, radiouri sau publicatii, dar si sute de colegi de breasla. Vremea potrivnica unei astfel de desfasurari (in aer liber) nu a impiedicat, insa, prestatiile “starurilor” si nici nu i-a alungat pe cei veniti sa se distreze “in bransa”. Prezentatorii evenimentului au fost Mihai Morar si Daniel Buzdugan, cunoscutii DJ de radio, care au facut tot posibilul pentru a incalzi atmosfera si chiar au numit evenimentul “Cupa Presei la Dardait Tuborg”. Cantaretul Mihai Traistariu, presedintele juriului, i-a avut alaturi pentru notarea candidatilor pe Nicoleta Voica (Romantica), Raluca Anastasiu, membra a trupei Cabaret, si Roxana Andronescu, solista trupei Spin. Din acelasi juriu ar fi trebuit sa faca parte si Adrian Despot (Vita de Vie), insa acesta se afla la preselectiile petru show-ul de televiziune “Megastar”, unde este membru al juriului. C oncurentii s-au prezentat, per ansamblu, onorabil. Traistariu este de parere ca editia de anul acesta a “Cupei Presei la Cantat” este un eveniment care a evoluat in timp. “Editia aceasta mi s-a parut mult mai buna decat celelalte. Au venit voci mai bune in concurs, cu show-uri mai elaborate, mai puse la punct”.

Timp de aproximativ patru ore, jurnalistii prezenti in concurs au interpretat in cele mai variate stiluri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.