Candidata de astazi la titlul „Sex Bomb Gardianul“ este prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei. Tanara de 25 de ani din Piatra Neamt se afla pe locul trei in topul celor mai sexy iubite de fotbalisti din seria A.
Candidata de astazi la titlul „Sex Bomb Gardianul“ este prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei. Tanara de 25 de ani din Piatra Neamt se afla pe locul trei in topul celor mai sexy iubite de fotbalisti din seria A.

Urmatoarea candidata pentru titlul „Sex Bomb Gardianul“ este prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei. Tanara a intrat in vizorul presei de cand a devenit iubita fotbalistului Cristian Chivu. O puteti vota pe site-ul nostru, www.gardianul.ro. Daca va primi cea mai mare nota, Adelina va fi aleasa „cea mai sexy vedeta din Romania“ si totodata va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Adelina Elisei si-a dorit sa devina ziarista de mica si dupa ce a terminat liceul a urmat cursurile unei facultati de jurnalism. A inceput sa lucreze ca reporter sportiv si dupa doi ani a schimbat domeniul cu cel monden. A venit la Antena 3 atunci cand a primit oferta de a lucra ca reporter la realizarea unui jurnal monden. „Televiziunea a fost pentru mine o intamplare. In foarte scurt timp a devenit un microb si c red ca mi-ar fi greu sa ma intorc la presa scrisa sau la o agentie de presa. Pentru ca am lucrat ca reporter, stiu ca am o mare responsabilitate cand prezint o stire. In cateva secunde as putea strica munca de o zi sau chiar de mai multe, a unui coleg. Cred ca este principalul stimulent si motivul pentru care incerc sa nu fac foarte multe greseli“, spune Adelina.

A fost crescuta de bunici
Parintii Adelinei sunt foarte mandri de ea si spun ca este o fata extrem de buna si de cuminte care a avut foarte mare grija de ei. „A fost si este un copil foarte bun, care nu ne-a facut niciodata probleme si care a invatat foarte bine“, spune tatal Adelinei. Ca si sora ei, tanara a fost crescuta de bunici, pentru ca mama sa nu a putut fi alaturi de ele, timp de sapte ani fiind internata intr-un spital din Iasi. Cand Adelina avea cinci ani, mama sa a paralizat de la gat in jos si a ramas imobilizata la pat. Adelina spune ca mergea foarte des in vizita la spital si se punea in pat langa mama sa, sperand ca astfel isi va reveni mai repede. Dragostea si grija tatalui sau au ajutat-o foarte tare si mama sa este astazi aproape refacuta complet, chiar daca medicii nu-i mai dadeau nici o sansa. Pana la 16 ani, frumoasa moldoveanca a invatat la Liceul de Informatica din Piatra Neamt. In cadrul unui concurs national, Adelina Elisei a fost „Miss Piatra Neamt“ si apoi „Miss Popularitate“. In clasa a zecea, s-a transferat la Scoala Centrala din Bucuresti, la o clasa cu predare in limba franceza. Dupa absolvire, s-a inscris la Universitatea „Mediapro“, la Facultatea de Jurnalism. O vreme a locuit cu sora sa mai mare, Manuela, apoi si-a cumparat o locuinta proprie, cu ajutor din partea parintilor. Inainte de relatia cu Cristi, Adelina a mai fost implicata in alte doua relatii. Tabloidele au scris ca primul din viata ei a fost Adrian Popescu, un barbat cu 15 ani mai in varsta, prieten cu Chivu si proprietar al unui club de lux din Capitala. Cei doi s-au cunoscut inainte ca tanara sa implineasca 19 ani si dupa cateva luni de curtat, Adelina s-a mutat la el acasa si au fost impreuna din 2001 pana in 2005. Cel de-al doilea iubit al fetei, fost boxer, se ocupa cu vanzarea de masini aduse din Germania. S-au despartit din cauza geloziei exagerate a barbatului.

Invidiata pentru relatia cu Chivu
Chiar daca a avut realizari in domeniul televiziunii, Adelina a intrat cu adevarat in atentia tuturor de cand este iubita lui Cristi Chivu. Pana atunci, nu se batea nici un ziar sa o aiba pe prima pagina si nici paparazzi nu erau asa interesati sa-i surprinda fiecare miscare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.