Astazi, la ora 19.00, se va face in mod oficial inaugurarea noului studio al Ştirilor Pro Tv. Studioul va fi asemeni unui portal de Internet ce va satisface curiozitatea telespectatorilor la nivel vizual pe mai multe paliere de comunicare.Noul studi
Astazi, la ora 19.00, se va face in mod oficial inaugurarea noului studio al Ştirilor Pro Tv. Studioul va fi asemeni unui portal de Internet ce va satisface curiozitatea telespectatorilor la nivel vizual pe mai multe paliere de comunicare.Noul studio de stiri in care s-au investit peste 6 milioane de euro este dotat cu aparatura ultraperformanta, cu o acustica impecabila si un design ce imbina tehnologia cu arhitectura viitorului.Conceptul noului decor al Ştirilor Pro Tv a fost realizat de Janson Design Group din Statele Unite, companie in al carei palmares se afla si numele celebrelor canale de televiziune: NBC, Channel 5 News, Sky News, National Geographic Television etc. Executia decorului a fost realizata in Romania de catre firma A&M International.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.