Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a reusit sa vanda ieri, la licitatie, un teren de 4,3 hectare din Poiana Brasov cu suma de patru milioane de euro. Licitatia a inceput de la suma de doua milioane de euro plus
Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a reusit sa vanda ieri, la licitatie, un teren de 4,3 hectare din Poiana Brasov cu suma de patru milioane de euro. Licitatia a inceput de la suma de doua milioane de euro plus TVA si au participat patru ofertanti. Inregistrat oficial ca „pasune“, terenul vandut ieri de RA-APPS la la licitatie se afla situat in intravilanul statiunii Poiana Brasov, la baza masivului Postavarul, in imediata apropiere a Complexului „Stana Turistica“ (800 de metri). Utilitatile se afla la 100 de metri de marginea terenului si este foarte probabil ca la ridicarea pretului sa fi contribuit si faptul ca sub pasunea de protocol a Guvernului tocmai se executau lucrarile de canalizare. Pana la inchiderea editiei reprezentantii RA-APPS nu au furnizat numele firmei castigatoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.