Dupa ce s-a umplut de magazine cu haine, pantofi si bijuterii, centrul Capitalei devine si un „bulevard al sexului“. Magazinele erotice se inmultesc rapid pe portiunea dintre Piata Romana si Unirii. Sex shop-urile sunt foarte vizibile si
Dupa ce s-a umplut de magazine cu haine, pantofi si bijuterii, centrul Capitalei devine si un „bulevard al sexului“. Magazinele erotice se inmultesc rapid pe portiunea dintre Piata Romana si Unirii. Sex shop-urile sunt foarte vizibile si bine semnalate, asa ca toti copiii care trec prin centru, singuri sau cu parintii, sa se poata interesa de ultimele aparitii in ale jocurilor erotice.

„Hai sa intram ca nu se prind astia ca n-avem 18 ani. Vedem si noi ce au inauntru. Am citit eu de niste creme tari pentru potenta. Hai ca nu ne-or cere buletinul.“ Doi tineri, care pareau majori, purtau aceasta discutie langa intrarea unui sex shop de pe bulevardul Magheru. S-au mai codit cinci minute daca sa intre sau nu, s-au incurajat si pana la urma s-au hotarat. Au studiat lumea de pe trotuar si s-au uitat prin masinile oprite la cozile de pe bulevard sa vada daca nu-i pandeste cineva si au deschis usa magazinului. Au iesit dupa cateva minute, cu zambetul pe buze si cu cate o pungulita in mana. Vanzatorul nu i-a intrebat de varsta si nu se gandea macar ca ar fi fost cazul. „Pareau baieti mari, nu erau prescolari. Si oricum au cumparat lubrifianti, nu pistoale“, ne-a spus vanzatorul putin enervat, asigurandu-ne ca nu ar servi copii. Din magazin se vedea cum privirile pustilor care treceau pe trotuar se opreau insistent asupra vitrinei negre, prin care nu se vede. Un baietel mai tupeist chiar s-a lipit de geam, doar-doar o vedea ceva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.