Aveti un temperament activ, care predispune sa va ocupati cu ardoare atat de munca cat si de divertismente. Sunteti extrem de acomodabili, stiti sa faceti distinctie intre viata profesionala si viata privata. Influentele favorabile se manifesta prin darul de a atrage simpatia altora prin sociabilitate si prin talentul diplomatic pus in slujba profiturilor financiare. Stabiliti relatii armonioase cu altii si va indreptati cu naturalete catre ocupatii care reprezinta o sursa de agremeat.

Nu cautati sa va impuneti, in schimb reusiti sa va etalati calitatile cu multa diplomatie, nu-i inoportunati pe ceilalti si nu apreciati amestecul in treburile personale. Sunteti competenti, nu atat curajosi cat rabdatori. Ajungeti la concluzii nu prin logica, ci pe baza perceptiilor intuitive care vin de la subconstient. Invatati mai mult prin intuitie decat prin studiu disciplinat. Comunicati telepatic foarte usor, fiind puternic racordati la gandurile si starile celor din jur. Mintea va va fi influentata de scheme emotionale bazate pe experiente trecute, astfel incat va puteti imagina cum este sa fii in situatia celuilalt. Emotiile sunt manifestate prea usor, ceea ce poate provoca inconsecventa in gandire, in decizii si in comunicare.Berbec
Siguranta si stabilitatea in dragoste sunt foarte importante pentru dumneavoastra. Nu dati insa o importanta exagerata geloziei si posesivitatii, inventand rivali, de altfel inexistenti. Sunteti senzuali intr-un mod pasiv, cautand mai degraba sa atrageti decat sa urmariti partenerul. Incercati sa impuneti anumite convingeri personale relatiei, dovedind astfel multa inflexibilitate. Chiar daca siguranta conteaza foarte mult in iubire, aveti mai multe sanse de a o obtine fara sa o cereti.

Taur
Apreciati foarte mult confortul, luxul, tot ceea ce este de buna calitate si opulenta in general. De asemenea, astazi veti pune mare pret pe felul in care aratati, cautand sa fiti cat mai atragatori. Va puteti angaja in afaceri cu obiecte de arta sau cu bunuri luxoase. Va indragostiti de o persoana cu minte agila si intelect ascutit, cineva cu care puteti face un important schimb intelectual. Aveti nevoie de multa libertate.

Gemeni
Va displace comportarea grosolana de care dau dovada anumite persoane din anturajul apropiat. Nu reactionati cu indignare, nu atrageti atentia asupra dumneavoastra in mod deosebit! Afectiunea demonstrativa a unei persoane de sex opus, va face sa va simtiti iubiti si in siguranta. Preferati sa ramaneti acasa la o cina romantica decat sa mergeti in locuri publice, obositoare.

Rac
Desi sunteti foarte vulnerabili emotional, ascundeti acest lucru in spatele unei aparente exterioare demne. Nu doriti sa vi se cunoasca slabiciunile, deoarece vi se pare ca v-ati lasat dominati prea mult de sentimente. Puteti intalni un colaborator usor teatral in comportament, care va agreseaza prin mandria sociala si personala de care da dovada. Concurati pentru a fi centrul atentiei, si din cauza abilitatii de a va dramatiza emotiile obtineti cu usurinta acest lucru.

Leu
Relatiile bune cu colegii pot constitui rampa dumneavoastra de lansare profesionala. Nu neglijati persoanele care va sustin, chiar daca aparent nu au foarte multe de spus din punct de vedere al deciziilor! Aveti tendinta retragerii in munca sau in tot felul de teluri intelectuale.