Americanii de la Ford vor semna contractul cu statul roman pentru privatizarea Automobile Craiova la Salonul International Auto de la Frankfurt (Germania), miercuri, 12 septembrie. „Autoritatile doresc ca parafarea intelegerii sa aiba astfel u
Americanii de la Ford vor semna contractul cu statul roman pentru privatizarea Automobile Craiova la Salonul International Auto de la Frankfurt (Germania), miercuri, 12 septembrie. „Autoritatile doresc ca parafarea intelegerii sa aiba astfel un plus de notorietate, inclusiv in ceea ce va insemna forta Romaniei in industria auto prin sosirea unui nou investitor puternic“, sustin surse oficiale, citate de Mediafax. Partile vor parafa la Frankfurt doar varianta in limba engleza a contractului, urmand ca vineri, acestea sa organizeze o ceremonie si la Automobile Craiova, unde se va semna contractul redactat in limba romana. Reprezentantii statului si cei ai companiei Ford s-au intalnit, miercuri, pentru a revedea toate clauzele contractului de privatizare a Automobile Craiova, dupa ce marti au fost clarificate ultimele aspecte ale tranzactiei, au precizat sursele citate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.