Doi angajati ai Regiei Autonome de Transport Craiova care blocasera rotile unei masini parcate neregulamentar pe o strada din centrul orasului au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta dupa ce au fost batuti de catre un grup de tineri. Salariatii RAT
Doi angajati ai Regiei Autonome de Transport Craiova care blocasera rotile unei masini parcate neregulamentar pe o strada din centrul orasului au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta dupa ce au fost batuti de catre un grup de tineri. Salariatii RAT Craiova au fost agresati, dar si amenintati si loviti cu pistolul.

O echipa a Regiei Autonome de Transport Craiova a fost bagata in spital deoarece blocase rotile unui autoturism parcat neregulamentar. Ovidiu Florea si Adi Nita au fost loviti cu pumnii, dar si cu patul pistolului in cap, suferind politraumatism cranian si alte traumatisme. Marian Slavu, directorul RAT Control, a declarat ca, joi dimineata, in jurul orei 9.00, o echipa a societatii a blocat rotile unui autotursim marca Renault Laguna, insa, in momentul in care angajatii sai s-au prezentat pentru a debloca masina, acestia au fost batuti de un grup format din sapte tineri, prieteni ai proprietarului. „Erau niste oameni beti, pareau chiar drogati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.