Statele Unite ale Americii si-au exprimat ingrijorarea in legatura cu semnalele contradictorii transmise de Serbia in legatura cu ipoteza unei independente a Kosovo, un ministru excluzand orice folosire a fortei de catre Serbia, in timp c

Statele Unite ale Americii si-au exprimat ingrijorarea in legatura cu semnalele contradictorii transmise de Serbia in legatura cu ipoteza unei independente a Kosovo, un ministru excluzand orice folosire a fortei de catre Serbia, in timp ce un altul a luat aceasta posibilitate in calcul, informeaza AFP.

'Daca violenta reizbucneste in Kosovo, acest lucru nu va ajuta si va reprezenta fara indoiala un pas inapoi pentru regiune, pentru Serbia si pentru kosovari', a declarat un purtator de cuvant al Departamentului de Stat, Tom Casey.

'Dat fiind ca suntem angajati in discutii diplomatice, este inoportun si inutil ca cineva sa lanseze amenintari', a adaugat el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.