Cea mai mare retea de falsificatori de bani din Europa, din care faceau parte si sase romani, a fost anihilata de politia spaniola. Acestia, alaturi de patru cetateni bulgari, sunt acuzati ca au falsificat si pus in circulatie 400.000 de euro. Potri
Cea mai mare retea de falsificatori de bani din Europa, din care faceau parte si sase romani, a fost anihilata de politia spaniola. Acestia, alaturi de patru cetateni bulgari, sunt acuzati ca au falsificat si pus in circulatie 400.000 de euro. Potrivit anchetatorilor, bulgarii falsificau banii in tara lor si apoi ii transportau in Spania ascunsi in compartimente serete ale masinilor, iar romanii ii plasau pe piata. Majoritatea bancnotelor aveau valoare de 200 de euro, iar membrii bandei ii foloseau la cumparaturi din supermarketuri si farmacii. Cumparau o cutie de lapte pentru copii cu 200 de euro falsificati si primeau rest bani autentici. Politistii spanioli urmareau reteaua infractionala din luna februarie, dupa ce au descoperit ca bancnotele false de 200 de euro s-au inmultit in Madrid.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.