Judecarea dosarului Rompetrol a fost amanata, ieri, inca o data, dintr-un motiv mai rar intalnit, daca nu chiar unicat in analele justitiei din Romania. Si anume, Tribunalul Bucuresti a amanat judecarea dosarului pentru data de 5 octombrie, pe motiv
Judecarea dosarului Rompetrol a fost amanata, ieri, inca o data, dintr-un motiv mai rar intalnit, daca nu chiar unicat in analele justitiei din Romania. Si anume, Tribunalul Bucuresti a amanat judecarea dosarului pentru data de 5 octombrie, pe motiv ca presedintele completului de judecata, Andreea Cioaca, a ramas insarcinata! Magistratul a intrat acum cateva zile in concediu prenatal, Andreea Cioaca fiind insarcinata in luna a saptea. Surse din cadrul Tribunalului Bucuresti precizeaza ca Andreea Cioaca are o sarcina mai dificila si nu mai poate prezida sedintele de judecata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.