Un incendiu puternic a izbucnit, ieri dimineata, la Stadionul Municipal din Targu Jiu. Flacarile s-au extins cu repeziciune cuprinzand vestiarele echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, distrugand totul in calea sa. Pompierii spun ca incendiul s-a pro
Un incendiu puternic a izbucnit, ieri dimineata, la Stadionul Municipal din Targu Jiu. Flacarile s-au extins cu repeziciune cuprinzand vestiarele echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, distrugand totul in calea sa. Pompierii spun ca incendiul s-a produs, probabil, din cauza unui scurtcircuit in camera de sauna.

O parte din Stadionul Municipal Targu Jiu a fost cuprins de flacari, ieri dimineata, zeci de pompieri fiind mobilizati pentru a stinge focul. Vestiarele situate la parterul unui hotel cu trei etaje au fost si ele cuprinse de flacari, insa jucatorii echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu au scapat de focul mistuitor, in acele clipe aflandu-se la antrenament. Incendiul i-a lasat insa pe fotbalisti fara haine, cheile de la masini si acte, care au ars in totalitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.