Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, a declarat, la Antena 3, ca respecta decizia privind demisia din Senat a liderului conservator, Dan Voiculescu, adaugand ca acest gest nu afecteaza prezenta acestuia pe scena politica romaneasca
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, a declarat, la Antena 3, ca respecta decizia privind demisia din Senat a liderului conservator, Dan Voiculescu, adaugand ca acest gest nu afecteaza prezenta acestuia pe scena politica romaneasca.
Geoana a aratat, cu aceeasi ocazie, ca PSD mizeaza pe sprijinul Partidului Conservator (PC) la motiunea de cenzura. In acelasi timp, el nu si-a ascuns satisfactia ca in locul liderului conservator, in Senat, va veni un social-democrat (n.r. Ionel Blanculescu). 'Respect decizia lui Dan Voiculescu, iar aceasta nu-i afecteaza prezenta pe scena politica romaneasca. Dansul ramane presedintele PC. Plecarea sa din Parlament are o reverberatie politica, dar Dan Voiculescu nu va pleca si din viata politica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.