Speculatiile privind numele noului antrenor al echipei Dinamo au luat sfarsit. Campioana Romaniei nu va fi pregatita nici de Cornel Dinu si nici de Ioan And one sau Razvan Lucesc u.Mai multi actionari ai echipei de fotbal Dinamo Bucuresti au co

Speculatiile privind numele noului antrenor al echipei Dinamo au luat sfarsit. Campioana Romaniei nu va fi pregatita nici de Cornel Dinu si nici de Ioan And one sau Razvan Lucesc u.Mai multi actionari ai echipei de fotbal Dinamo Bucuresti au confirmat ca italianul Walter Zenga este noul antrenor al formatiei din Stefan cel Mare.

CERTITUDINE. Cristi Borcea, directorul general al lui Dinamo, si Vasile Turcu au confirmat ca Zenga va pregati campioana, urmand sa semneze in scurt timp contractul.Oficialii clubului Dinamo s-au inteles cu Walter Zenga in noaptea de marti spre miercuri, mutarea fiind intermediata de agentul Victor Becali. In Romania, Zenga a antrenat doua echipe, pe FC National si pe Steaua. Zenga va avea un salariu annual de 175.000 de euro precum si bonusuri de performanta.


a€žSint in Italia acum, nu stiu la ce ora voi ajunge, dar vin azi sa semnez. Este normal sa fiu fericit, Dinamo este o echipa mare care isi doreste performanta. Asta imi doresc si eu.", a declarat pentru GSP tehnicianul italian.

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, considera ca administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, si Walter Zenga erau persoanele cele mai potrivite pentru a antrena formatia "alb-rosie".

"Dinamo a facut o alegere exceptionala prin numirea lui Zenga ca antrenor. Foarte buna alegere. Mai erau si altii in tara care puteau face fata la Dinamo, dar Zenga este foarte bun. La Zenga ma gandeam si eu pentru Dinamo. De fapt prima data la Dinu si apoi la Zenga. Cred ca stilul italian se potriveste perfect pentru Dinamo. De asa ceva aveau nevoie".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.