In perspectiva importantei partide cu Steaua, programata la 16 septembrie pe arena din Ghencea, antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, sustine ca toata lumea trebuie sa fie cu gandul doar la acest joc. "Saptamana aceasta ne pregatim far
  In perspectiva importantei partide cu Steaua, programata la 16 septembrie pe arena din Ghencea, antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, sustine ca toata lumea trebuie sa fie cu gandul doar la acest joc. "Saptamana aceasta ne pregatim fara presiune, dar o data ce se apropie meciul cu Steaua vreau ca toti sa fim concentrati pe acest joc, care va fi un test fundamental pentru noi. Pana acum pot spune ca sunt multumit, dar abia acum incepe greul, iar Steaua va fi un adevarat hop", a declarat tehnicianul italian. Pana la partida cu ros-albastrii, giulestenii vor sustine un amical in compania echipei Panionios, din prima liga din Grecia, partida programata sambata. Antrenorul rapidist gandeste si in perspectiva "dublei" cu Nürnberg, din turul I al Cupei UEFA. Cum Marius Constantin este supendat, Bergodi va avea de ales, in afara lui Maftei, intre Sapunaru si Perja, urmand a se decide dupa meciul cu grecii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.