Vaporii emanati din pungile de popcorn, care se prepara la microunde, sunt foarte periculosi pentru plamani.

Conform Associated Press, specialistul in pneumologie Cecile Rose, de la National Jewish Medical and Research Center, a facut ace
Vaporii emanati din pungile de popcorn, care se prepara la microunde, sunt foarte periculosi pentru plamani.

Conform Associated Press, specialistul in pneumologie Cecile Rose, de la National Jewish Medical and Research Center, a facut aceasta observatie dupa ce a diagnosticat un pacient cu grave probleme respiratorii.

Bolnavul consuma zilnic mai multe pungi de floricele de porumb cu aroma de unt, care prin prepararea la cuptorul cu microunde emanau o substanta aromata numita diacetil.

Dupa ce au masurat nivelul de diacetil din casa pacientului sau, dr Cecile Rose a declarat ca acesta ar fi singurul motiv al aparitiei afectiunii respiratorii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.