PD refuza invitatia PSD de a participa la negocieri asupra motiunii de cenzura sau a programului de guvernare, intrucat nu crede in sinceritatea social-democratilor si considera motiunea doar un joc de imagine, a afirmat presedintele PD, Emil Boc.
PD refuza invitatia PSD de a participa la negocieri asupra motiunii de cenzura sau a programului de guvernare, intrucat nu crede in sinceritatea social-democratilor si considera motiunea doar un joc de imagine, a afirmat presedintele PD, Emil Boc.   "Partidul Democrat refuza sa negocieze principiile programului de guvernare al Aliantei D.A., pe care, atata timp cat a facut parte din guvern, le-a respectat cu strictete. Dupa excluderea sa din Guvern, in urma intelegerilor dintre PNL si PSD, Partidul Democrat taxeaza orice derapaj de la programul de guvernare, supus riscurilor de alterare datorita noii aliante PSD-PNL", a declarat Boc, citat de Mediafax.   Liderul democrat a apreciat ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este si un mijloc de santaj la adresa PNL, pentru a obtine bani si functii. "Amenintarea PSD cu motiunea de cenzura ofera prilejul atat PSD, cat si PNL sa justifice public faptul ca intre cele doua formatiuni nu exista nici o intelegere, in timp ce in spatele scenei sforarii liberali si pesedisti isi fac in liniste jocurile", considera Boc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.