Senatul si Camera Deputatilor se reunesc la 12 septembrie pentru a decide asupra numirii presedintelui Consiliului de Administratie al TVR, a presedintelui CNA, a unor membri in CA al TVR si al Radiodifuziunii, a anuntat secretarul Camerei, Ioan Munt
Senatul si Camera Deputatilor se reunesc la 12 septembrie pentru a decide asupra numirii presedintelui Consiliului de Administratie al TVR, a presedintelui CNA, a unor membri in CA al TVR si al Radiodifuziunii, a anuntat secretarul Camerei, Ioan Munteanu, citat de Mediafax.

In prezent, conducerea interimara a CNA este asigurata de reprezentantul PNL, Razvan Popescu, doarece Parlamentul nu a reusit pana la sfarsitul sesiunii parlamentare trecute sa voteze un nou presedinte al CNA, din cauza faptului ca PNL si PSD nu s-au inteles cine va ocupa acest post.

Situatia la TVR este similara, conducerea interimara a CA al TVR fiind asigurata de reprezentantul PSD, Alexandru Sassu, deoarece Parlamentul nu a reusit nici in acest caz sa voteze noul presedinte pana la sfarsitul sesiunii trecute.
Termenele pana la care Parlamentul trebuie sa-i numeasca pe presedintii CNA si TVR sunt 30 septembrie, respectiv 1 octombrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.