Un incendiu de proportii a izbucnit ieri la Clubul Pandurii, chiar in momentul in care echipa de fotbal se afla la antrenamente. Conform pompierilor, focul a izbucnit la sauna si s-a extins si la camerele din jur. Reprezentantii Inspector
  Un incendiu de proportii a izbucnit ieri la Clubul Pandurii, chiar in momentul in care echipa de fotbal se afla la antrenamente. Conform pompierilor, focul a izbucnit la sauna si s-a extins si la camerele din jur. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj au declarat ca incendiul a izbucnit ca urmare a suprasolicitarii unei prize. In camera existau materiale combustibile care au favorizat extinderea focului la magazie, bazinul de apa si vestiarele echipei de fotbal. Fotbalistii se aflau in acel moment in sala de forta, dar in vestiare isi lasasera actele, hainele si cheile de la masini, multi ramanand doar cu echipamentele sportive in care erau imbracati la antrenament. Mai mult, interventia autospecialelor, care a durat patru ore, a fost ingreunata de autoturismele jucatorilor, care blocau accesul spre vestiare. Pagubele sunt estimate la cateva sute de mii de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.