Profesorul Jane Burns de la Harvard School
Profesorul Jane Burns de la Harvard School of Public Health si colegii sai au tinut sub observatie 2.112 adolescenti. Acestia au raspuns unui chestionar cu privire la obiceiurile lor alimentare, dupa care li s-a masurat capacitatea respiratorie.
Astfel, autorii studiului au ajuns la concluzia ca tinerii care au carente alimentare prezinta o capacitate respiratorie redusa. Pentru a se dezvolta normal, plamanii au nevoie de un aport corespunzator de vitamine si minerale provenite din fructe si legume proaspete. Totodata, in dieta adolescentilor trebuie inclus pestele ca sursa de acizi omega 3.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Mașina fostului campion de Formula 1 Ayrton Senna, scoasă la vânzare. Cât...
Sursa: wall-street.ro