Lehmann nu va evolua cu Romania     Selectionerul Germaniei, Joachim Low, a anuntat ca titularul postului de portar, Jens Lehmann, nu va evolua in partida amicala cu Romania, programata la 12 septembrie, la Kö
   Lehmann nu va evolua cu Romania     Selectionerul Germaniei, Joachim Low, a anuntat ca titularul postului de portar, Jens Lehmann, nu va evolua in partida amicala cu Romania, programata la 12 septembrie, la Köln. In schimb, Low il va folosi pe echipierul lui Arsenal Londra, care revine dupa o accidentare, sambata, in meciul cu Tara Galilor, din preliminariile CE. In jocul cu "tricolorii", titular va fi Hildebrand, portarul Valenciei, in timp ce Enke va fi utilizat dupa pauza.     Ronaldinho a primit cetatenie spaniola si e comunitar     Jucatorul lui FC Barcelona, Ronaldinho, nu mai este jucator extracomunitar, primind ieri cetatenia spaniola dupa ce a jurat sub Constitutie in fata unui judecator din orasul Gava. Astfel, din etapa viitoare, cu Athletic Bilbao, "Dintosul" va deveni jucator comunitar.     ITALIA. Adrian Mutu se afla pe locul 3 in topul celor mai buni stranieri din Serie A, intocmit pe baza notelor acordate de principalele publicatii italiene, cu o medalie de 6,97. "Are un talent extraordinar. Daca va pune pasiune si va fi disciplinat, ar putea ajunge unul dintre cei mai mari jucatori", a declarat fostul antrenor Arrigo Sacchi.     PREMIU. Michael Schumacher, de sapte ori campion mondial la Formula 1, a castigat premiul "Printul de Asturia" pentru sport. Germanul a primit 16 voturi, cu doua 4 mai multe decat tenismenii Rafael Nadal si Roger Federer. Premiul este acordat de Fundatia Printul de Asturia, care este patronata de mostenitorul tronului Spaniei, Felipe de Bourbon.     TENIS. Spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, a fost eliminat in optimile de finala de la US Open, fiind invins cu 6-7, 6-4, 7-6, 6-2 de catre compatriotul sau David Ferrer. Pe tabloul feminin, Justine Henin (Belgia) a invins cu 7-6, 6-1 pe Serena Williams (SUA) si va juca in semifinale cu invingatoarea din meciul Jelena Jankovic (Serbia) - Venus Williams (SUA). La junioare, Simona Halep a dispus cu 6-4, 4-6, 6-3 de Tyra Calderwood (Australia), calificandu-se in optimi.       FRF. UEFA va distribui 43,2 milioane de euro din profitul obtinut in Liga Campionilor ca plati de solidaritate catre cele mai bine clasate ligi din Europa. Tarile care au avut echipe in grupele Ligii vor incasa in total 36 de milioane de euro, FRF urmand sa primeasca 642.000 de euro. Suma cea mai mare, 6,5 milioane de euro, va reveni federatiei engleze.       SPANIA. Samuel Etoa€™o a fost externat din clinica unde a fost operat la picior, medicii estimand ca va fi indisponibil intre doua si trei luni. Camerunezul de la Barcelona s-a accidentat in timpul meciului amical cu Inter Milano (5-0), contand pentru trofeul Joan Gamper, cand a suferit o ruptura partiala de tendon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.