Echipa feminina a tarii noastre a prins in extremis treapta a treia a podiumului CM de la Stuttgart. Acest lucru nu ar fi fost posibil daca o rusoaica nu ar fi primit nota 0 la ultimul aparat!      Dupa ce au ocupat locul al treilea
Echipa feminina a tarii noastre a prins in extremis treapta a treia a podiumului CM de la Stuttgart. Acest lucru nu ar fi fost posibil daca o rusoaica nu ar fi primit nota 0 la ultimul aparat!      Dupa ce au ocupat locul al treilea in calificari, dupa SUA si China, dar inaintea Rusiei, fetele noastre au concurat destul de crispate in finala disputata ieri, cu evolutii sub cele din prima zi. Daca la paralele nu aveam mari pretentii, nefiind aparatul nostru forte, micile erori comise la barna si la sol au facut ca inaintea ultimei rotatii echipa Romaniei sa se afle pe locul 4.      NEASTEPTAT. Tensiunea a atins cote maxime la ultimul aparat, la care Romania si Rusia au concurat la sarituri. Ex-sovieticele au fost primele, iar Ekaterina Kramarenko nu a rezistat presiunii, nereusind sa duca la capat exercitiul. Greseala de neiertat, pentru care arbitrele nu i-au acordat nici un punct! Descatusate de emotii, fetele noastre au evoluat cu siguranta, asigurandu-si medaliile de bronz, cu un total de 178,100 puncte, in timp ce Rusia a cazut pe ultimul loc. Aurul a revenit echipei Statelor Unite (184,400), iar argintul - Chinei (183,450). Astfel, Steliana Nistor, Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Daniela Druncea si Cerasela Patrascu au reusit sa readuca echipa Romaniei pe podiumul mondial, dupa ce anul trecut aceasta ocupase locul 4.      Baietii merg la Beijing      Fara Marian Dragulescu, devenit indisponibil dupa o accidentare la coloana, echipa masculina a Romaniei a ocupat locul 6 in concursul de calificari, rezultat prin care si-a asigurat atat participarea la finala de azi, cat si prezenta la JO. Baietii nostri au obtinut cel mai bun punctaj dintre toate cele 24 de echipe la sarituri, au fost pe doi la cal cu manere, insa au fost trasi inapoi de evolutiile de la paralele si de la bara. Selariu si Flavius Koczi au obtinut calificarea in finala la individual compus. De asemenea, Daniel Popescu si Flavius Koczi vor concura in finala la sarituri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.