Moda conferintelor, atat de draga anglo-saxonilor, a "prins" si in randul managerilor din Premier League. In cursul unui discurs tinut marti seara in Scotia natala, mai precis la Glasgow, Sir Alex Ferguson, unul dintre cei mai titrati tehnicieni ai "
Moda conferintelor, atat de draga anglo-saxonilor, a "prins" si in randul managerilor din Premier League. In cursul unui discurs tinut marti seara in Scotia natala, mai precis la Glasgow, Sir Alex Ferguson, unul dintre cei mai titrati tehnicieni ai "sportului rege" a afirmat ca nu a avut nici un fel de problema cu ex-galacticul David Beckham pana la casatoria acestuia cu fosta "Posh Spice", Victoria.
 11 ANI LA MANCHESTER. Remarcat de managerul ce aproape se confunda cu istoria cubului Manchester United (alaturi de un alt mare antrenor al fotbalului britanic - Sir Alexander Matthew Busby), David Robert Joseph Beckham (nascut la Leytonstone - estul Londrei) a fost "inrolat" la varsta de 14 ani in randurile MUFC, club la care s-a format si a evoluat la cel mai inalt nivel timp de 8 sezoane.   ''Pana sa o intalneasca pe Victoria nu ne-a creat probleme. Avea chiar obiceiul de a lucra seara cu antrenorii de la centrul de formare. Era un baiat fantastic, insa dupa ce s-a casatorit si a intrat in show business a devenit dificil. Din acel moment, viata si cariera lui David s-au schimbat. Este o asa de mare celebritate astazi, incat fotbalul a devenit doar o mica parte din viata sa. Personajul sau l-a depasit'', a declarat Ferguson.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.