O admiratoare a Printesei Diana, Andreea Marin Banica, a fost prezenta, joi dupa-amiaza, la lansarea in Romania a cartii „Diana, asa cum a fost“, scrisa de majordomul printesei, Paul Burrel. Andreea a sosit in jurul orei 17.00, la centru
O admiratoare a Printesei Diana, Andreea Marin Banica, a fost prezenta, joi dupa-amiaza, la lansarea in Romania a cartii „Diana, asa cum a fost“, scrisa de majordomul printesei, Paul Burrel. Andreea a sosit in jurul orei 17.00, la centrul comercial Carrefour Orhideea, si a asistat la discursul tinut de Augustin Fratila, redactorul-sef al editurii Allfa si la un minispectacol oferit de corul de copii „Do, re, mi“. Lumea adunata in jurul scenei era insa nerabdatoare sa o auda vorbind pe Zana Surprizelor. Imbracata intr-o bluza larga, ce-i acoperea burtica de gravida, Andreea a spus cateva cuvinte despre cea care i-a fost un model. Andreea crede despre Printesa Diana ca „a fost o sensibilitate inchisa intr-o cusca“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.