Pro Editura si Tipografie ne recomanda doua volume din colectia "Universuri secrete".  Experimentul Philadelphia
In timpul celui de-al doilea razboi mondial, in ambele tabere inamice au avut loc experiente pentru punerea la punct a uno
Pro Editura si Tipografie ne recomanda doua volume din colectia "Universuri secrete".  Experimentul Philadelphia
In timpul celui de-al doilea razboi mondial, in ambele tabere inamice au avut loc experiente pentru punerea la punct a unor noi arme "definitive". Cea mai ciudata dintre aceste arme a fost poate testata in arsenalul de la Philadelphia, in anul 1943. Primele zvonuri despre experiment s-au raspandit in anii a€™50. US Navy a dezmintit imediat, dar mai tarziu cateva anchete par sa fi aratat ca ceva foarte ciudat s-a produs in 1943 in largul coastelor americane.   Marile manipulari In ce consta propaganda? In a trezi admiratia, a provoca indignare, a starni compasiune, in a dezinforma, a genera emotii, a alunga ratiunea, a incita la deductii, pe scurt... in a manipula. Manipularea exista inca de la inceputuri, iar marile mituri se bazeaza pe minciuni. Autorul propune in cartea de fata un florilegiu al catorva manipulari istorice iesite din comun, care au fost alese mai ales din secolul al XX-lea, pentru ca au meritul de a fi mai aproape de zilele noastre si de a fi inca prezente in memoria noastra. Astfel, constiinta noastra va avea motive sa se trezeasca!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.