Un politist de la Sectia 22 din Capitala este acuzat ca a batut doi tineri care venisera sa se interezese pentru ce este audiat un prieten de-al lor. Politia Capitalei a demarat o ancheta interna, iar plangerile celor doi tineri agresati au fost tri
Un politist de la Sectia 22 din Capitala este acuzat ca a batut doi tineri care venisera sa se interezese pentru ce este audiat un prieten de-al lor. Politia Capitalei a demarat o ancheta interna, iar plangerile celor doi tineri agresati au fost trimise spre competenta solutionare Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 6. Politistii Sectiei 22 nu sunt la primul eveniment de acest gen. In luna iulie a acestui an, dar si anul trecut ei au fost acuzati de folosirea fortei fara discernamant.

Joi seara, un tanar, angajat al unei firme de internet prin cablu, a reclamat la politie ca a fost agresat de vicepresedintele asociatiei de locatari a unui bloc. Politistii Sectiei 22 l-au condus la Sectie pentru declaratii doar pe tanarul care a reclamat, nu si pe agresor. Auzind despre eveniment, doi colegi ai acestuia s-au dus la politie, spun ei, sa vada ce s-a intamplat. Aici, dupa o discutie cu agentul sef adjunct Nicusor Badarau acesta si-a iesit din „pepeni“ si le-a aplicat curiosilor o corectie. „Mi-a pus cotul in gat, mi-a sucit mana la spate si m-a dat cu capul de bara de care leaga ei catusele“, spune unul dintre cei agres ati. „M-a luat de cap si m-a dat de perete, apoi m-a lovit“, spune celalalt.

Conducerea Politiei Capitalei a auzit imediat despre eveniment si a dispus efectuarea verificarea alcoolemiei politistului cu un etilotest din dotarea Politiei Rutiere. Rezultatul a fost 0.00 pentru alcoolemia politistului. Fratele, unuia dintre cei doi agresati sustine ca testul de alcoolemie nu s-a efectuat in sectie ci in alta parte. „A venit un echipaj de la Rutiera, a plecat la alta sectie, a spus ca i-a facut respectivului testul acolo si bineinteles ca a venit cu o foaie in care alcoolemia este zero“, sustine Mihai Spataru. Ulterior au dispus cercetarea prealabila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.