Un baietel in varsta de patru ani, din Craiova, a fost internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Craiova dupa ce a consumat o mancare pregatita din ciuperci congelate cumparate de la hypermarketul PIC. Parintii micutului au fost
Un baietel in varsta de patru ani, din Craiova, a fost internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Craiova dupa ce a consumat o mancare pregatita din ciuperci congelate cumparate de la hypermarketul PIC. Parintii micutului au fost si ei la un pas de intoxicatie, insa acestia sunt in afara oricarui pericol.

Ionut Vitan a fost la un pas de a muri dupa ce a consumat o mancare gatita de ciuperci. Preparatul culinar a fost pregatit de mama copilului cu ciuperci congelate cumparate din hypermarketul PIC. Copilul a fost internat in stare grava la Sectia de Terapie Intensiva a Sectiei de Pediatrie a spitalului cu simptome de greata si colice abdominale. „In momentul de fata, starea lui de sanatate este favorabila. A fost vorba despre o intoxicatie provocata de consumul unor ciuperci congelate“, a declarat Adriana Trica, purtatorul de cuvant al SJU Craiova. Aceasta a mai spus ca, din declaratiile parintilor copilului, ciupercile au fost cumparate din hypermarketul din Craiova.

Mama copilului va cere despagubiri


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.