O noua runda de negocieri a avut loc, vineri, al Cluj-Napoca intre reprezentantii UDMR si cei ai celor sase organizatii maghiare care il sprijina pe episcopul Laszlo Tokes. in cadrul discutiilor, uniunea a propus ca Tokes sa candideze pe lista sa al
O noua runda de negocieri a avut loc, vineri, al Cluj-Napoca intre reprezentantii UDMR si cei ai celor sase organizatii maghiare care il sprijina pe episcopul Laszlo Tokes. in cadrul discutiilor, uniunea a propus ca Tokes sa candideze pe lista sa alaturi de Marko Bela. Presedintele executiv al UDMR Kelemen Hunor a afirmat ieri ca dupa cele patru runde de negocieri partile au cazut de acord asupra infiintarii unui for care sa reprezinte toate organizatiile maghiare si asupra modalitatii de distribuire a banilor alocati de guvernul ungar si cel roman pentru maghiarii din Transilvania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.