In urmatoarele trei zile, procesul de racire va continua atat la valorile minime cat si la cele maxime in conditii de instabilitate atmosferica. Astazi si maine, instabilitatea va fi mai accentuata in regiunile sudice si zona montana (unde pe arii ex
In urmatoarele trei zile, procesul de racire va continua atat la valorile minime cat si la cele maxime in conditii de instabilitate atmosferica. Astazi si maine, instabilitatea va fi mai accentuata in regiunile sudice si zona montana (unde pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si se asteapta cantitati de apa mai insemnate) si diminuata in celelalte regiuni, iar poimaine din nou din vest, nebulozitatea se va accentua si va ploua. (meteorolog Doina Marasoiu)   Pe litoral   Azi (duminica): Cerul va fi noros, va ploua in aversa. Maxime: 22... 25°C, iar minime: 16... 18°C.  Temperatura apei marii va fi de 23°C. Maine (luni): Cerul va noros ziua, apoi se va degaja. Vor fi averse. Maxime: 21... 23°C, iar minime:  16... 18°C. Temperatura apei marii va fi de 21... 23°C. Poimaine (marti): Vremea se va ameliora. Cer variabil, cu innorari seara. Maxime: 23... 26°C, iar minime: 17... 19°C. Temperatura apei marii va fi de 20°C.   La munte   Azi (duminica): Cerul va prezenta innorari accentuate si local in Carpatii Meridionali si de Curbura si izolat in rest va ploua cu caracter de aversa.  Maine (luni): Cerul va fi noros ziua, cand local in Carpatii Meridionali si de Curbura si izolat in rest, vor fi averse.  Poimaine (marti): Cerul va deveni treptat noros si va ploua izolat in masivele din jumatatea de vest a tarii si local in rest. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.