Iarasi o nota predominanta a modei de vara aceasta e moda culoarei alb. Pentru sport rochite tot albe de matase, de panza; jumpere albe puse pe fuste colorate, negre - caci armonia de alb cu negru place inca - sau chiar albe. Pentru zil

Iarasi o nota predominanta a modei de vara aceasta e moda culoarei alb. Pentru sport rochite tot albe de matase, de panza; jumpere albe puse pe fuste colorate, negre - caci armonia de alb cu negru place inca - sau chiar albe. Pentru zilele racoroase tailleuri albe, asortate cu feutruri albe, caci astazi nu se prea mai uita pe cer eleganta, cand scoate rochia din dulap. Capele albe sunt foarte apreciate si mantourile albe, in gulere de blana imbraca seara pe multe din frumoasele vilegiaturiste. Si in adevar, moda albului este frumoasa, dar cu o conditie: femeia care o adopta trebuie sa fie daca nu tanara, in orice caz cu silueta. Nimic mai oribil decat o femeie grasa intra€™un jumper alb sau intra€™o rochie de seara alba.  Pentru seara dantela neagra iarasi este foarte apreciata si sa€™a inovat chiar si jachete din dantela care se imbraca peste rochia decoltata, jacheta luand un loc predominant in moda de astazi. Combinatiile de negru si alb la toaletele de seara, se vede foarte mult si rochiile negre in intregime, care dau un aer atat de distins, se lupta din rasputeri sa nu fie detronate de gustul pentru culorile vii. (Ilustratiunea Romana, 1929)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.