Doina Jalea, redactorul-sef al postului public Radio Romania Actualitati, ramane in functie, desi, in luna iulie, directorul de Productie Editoriala al SRR, Doru Vasile Ionescu declarase ca realizatoarea nu si-a atins obiectivele profesionale. "Doin
Doina Jalea, redactorul-sef al postului public Radio Romania Actualitati, ramane in functie, desi, in luna iulie, directorul de Productie Editoriala al SRR, Doru Vasile Ionescu declarase ca realizatoarea nu si-a atins obiectivele profesionale. "Doina Jalea isi va continua activitatea de redactor-sef la radioul public, iar daca obiectivele pe care si le-a asumat vor fi indeplinite, vom asigura o relansare de succes", a declarat, pentru NewsIn, directorul de Productie Editoriala al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), Doru Vasile Ionescu. Directorul de Productie Editoriala al SRR a mai explicat ca nemultumirea sa anterioara, fata de activitatea profesionala a Doinei Jalea, a fost cauzata de ritmul in care Doina Jalea a indeplinit obiective postului de radio. El a mai spus ca noile obiective principale pe care Doina Jalea si le-a asumat sunt dezvoltarea platformei online a radioului, relansarea programului "Studio Deschis" si dezvoltarea emisiunilor "Matinal" si "Obiectiv Romania". "Vrem sa intinerim audienta, &icir c;n doi ani de zile, as vrea sa transformam publicul majoritar de 56 de ani, in medie, in public majoritar de 40-45 de ani, in medie", a mai declarat directorul departamentului Productie Editoriala al SRR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.