Presedintele Federatiei Romane de Table si Backgammon, Liviu Radu, a dorit sa-si incerce sansele la concursul pentru ocuparea fotoliului de sef al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) si s-a inscris pentru a participa la examen. Radu a avut mana m

Presedintele Federatiei Romane de Table si Backgammon, Liviu Radu, a dorit sa-si incerce sansele la concursul pentru ocuparea fotoliului de sef al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) si s-a inscris pentru a participa la examen. Radu a avut mana moarta in partida jucata. Candidatura i-a fost respinsa.

CONTESTAT. Dosarul sau a fost respins, insa, pe motiv ca nu a respectat cateva conditii impuse prin lege. Pe site-ul Ministerului Justitiei se arata ca acesta ''nu a indeplinit conditiile prevazute de art. 18 al. 2, lit. f si art. 19, al. 2 din Legea 144/2007, precum si de art. 12, al. 1, lit. e si alin. 2 din Regulamentul de desfasurare a concursului''. In fapt, Liviu Radu nu a prezentat cazierul fiscal si nici nu a depus candidatura cu actele doveditoare in termenul stabilit. Concursul pentru ocuparea posturilor de presedinte si vicepresedinte ale ANI va avea loc pe 30 septembrie. NU SE LASA. Varianta primului tablagiu al Romaniei este cu totul alta. ''Motivele respingerii candidaturii sunt nefondate', iar faptul ca nu mi se recunoaste diploma de studii este 'de-a dreptul hilar. Eu sun licentiat in stiinte economice inca din 1974', a explicat Liviu Radu . Presedintele Federatiei Romane de Table ''a aruncat din nou zarurile'' si a depus, vineri, contestatie la Consiliul National de Integritate (CNI), dar...ghinion. Comisia care trebuia sa solutioneze cererea sa se intrunise cu o zi inainte.
Liviu Radu spune ca nu se va da batut si va cere CNI un raspuns scris, in baza caruia sa se poata adresa justitiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.