Seria candidatelor propuse de noi la titlul de “Sex Bomb Gardianul” continua cu o alta componenta a trupei Trident, Andreia Sibechi. S-a nascut la Campia Turzii si a lucrat la radio inainte de a debuta in muzica.

S-a inscris
Seria candidatelor propuse de noi la titlul de “Sex Bomb Gardianul” continua cu o alta componenta a trupei Trident, Andreia Sibechi. S-a nascut la Campia Turzii si a lucrat la radio inainte de a debuta in muzica.

S-a inscris la un curs de fotomodele la Transilvania Fashion, condusa de Matei Miko, cel care i-a facilitat si intrarea in show-biz, alaturi de colegele ei, Roxana si Loredana. Anul trecut, s-a spus despre ea ca s-ar fi logodit la Paris cu fiul fostului tenisman Ion Tiriac. Relatia celor doi nu a fost insa decat o aventura. Daca va obtine cea mai mare nota pe site-ul ziarului nostru, Andreia va fi directorul „Gardianul“ pentru o zi.







Andreia Sibechi este cea mai in varsta dintre membrele trupei Trident si, poate tocmai de aceea, este cea mai cerebrala. Ea se ocupa de toate contractele pentru spectacolele formatiei, prin firma 3Trident Production. S-a nascut la Campia Turzii si timp de cativa ani a lucrat in televiziune si radio. A fost reporter-prezentator la Tele7abc Turda, iar apoi, director la Rad io Vest Campia Turzii. S-a inscris apoi la un curs de manechine si fotomodele, la agentia Transilvania Fashion, patronata de omul de afaceri Matei Miko. Hotarati sa puna pe picioare o trupa de muzica, cei doi o coopteaza pe Roxana si apoi pe Loredana si astfel ia nastere proiectul ce poarta nume de pasta de dinti. S-au lansat la Festivalul Callatis de la Mangalia si au filmat pana acum doua videoclipuri. Anul acesta, nu au mai aparut pe piata cu nici un material nou.



Asa-zisa logodna cu Tiriac a fost doar o aventura
Despre relatia Andreiei cu fiul fostului tenisman Ion Tiriac s-au scris multe, alimentate mai degraba de componenta Trident decat de Tiriac jr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.