Un tragic accident care a avut loc la cativa kilometri de Iasi naste controverse. Martorii par intr-un fel impartiti in doua tabere si fiecare tabara are varianta sa. Ceea ce este insa o certitudine pana acum este ca o eleva in varsta de 15 ani nu v
Un tragic accident care a avut loc la cativa kilometri de Iasi naste controverse. Martorii par intr-un fel impartiti in doua tabere si fiecare tabara are varianta sa. Ceea ce este insa o certitudine pana acum este ca o eleva in varsta de 15 ani nu va mai ajunge sa mearga la liceul la care abia luase admiterea. O tanara din Iasi, in varsta de 15 ani, si-a pierdut viata joi dupa amiaza in urma unui accident de circulatie care a avut loc in raza localitatii Carlig. Simona Ionescu a fost acrosata de un Logan condus de Constantin Cazacu, un medic stomatolog in varsta de 31 de ani, care se deplasa dinspre comuna Popricani spre Iasi. La un moment dat a intrat pe contrasens si a intrat in plin in Simona, care, a fost proiectata intr-un autoturism Dacia 1310 care se deplasa regulamentar. In urma acestui dublu impact, victima a decedat pe loc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.