Nationala de polo a Romaniei se va lupta, incepand de maine si pana duminica viitoare, pentru biletul olimpic scos la bataie la turneul european de la Bratislava. "Tricolorii" au plecat ieri, de la Oradea, cu autocarul, spre Slovacia, iar de astazi v
Nationala de polo a Romaniei se va lupta, incepand de maine si pana duminica viitoare, pentru biletul olimpic scos la bataie la turneul european de la Bratislava. "Tricolorii" au plecat ieri, de la Oradea, cu autocarul, spre Slovacia, iar de astazi vor intra in focurile competitiei, cu un meci cu Macedonia, de la ora 17,30. Competitia de la Bratislava aduna la start 11 reprezentative, din care doar invingatoarea va primi dreptul de participare la JO de anul viitor, de la Beijing. Romania se afla intr-o grupa de sase echipe, alaturi de Macedonia, Germania (pe care o va intalni luni, de la ora 21), Rusia (marti, ora 12,30), Slovacia (miercuri, ora 19,30) si Franta (joi, ora 12,30). In cealalta grupa sunt doar cinci echipe, iar primele doua clasate in fiecare serie se vor infrunta sambata in semifinale. In cazul in care esueaza in aceasta tentativa de a se califica la JO, tinand cont ca in grupa cealalta se afla puternicele nationale ale Italiei si Greciei, elevii lui Vlad Hagiu mai au o sansa in primavara anului viitor, cand este prevazut ultimul turneu de calificare la Olimpiada, la Oradea, acolo unde se vor acorda trei bilete.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.