Monica Barladeanu a fost amfitrioana unei petreceri date de Volksbank Romania acum doua seri, unde s-au celebrat sapte ani de cand compania se afla pe piata din Romania. Vremea nu a fost insa de partea lor si vantul a batut cu putere, ba chiar au ca
Monica Barladeanu a fost amfitrioana unei petreceri date de Volksbank Romania acum doua seri, unde s-au celebrat sapte ani de cand compania se afla pe piata din Romania. Vremea nu a fost insa de partea lor si vantul a batut cu putere, ba chiar au cazut si cateva picaturi de ploaie, motiv pentru care Monica a tremurat de frig ore in sir. Actrita era imbracata intr-o rochie foarte sexy, demna de covorul rosu de la Hollywood cu care este obisnuita de ceva timp, dar care nu i-a tinut de cald. Asa se face ca a apelat la o jucarie de plus pe care a primit-o de la organizatori si pe care a tinut-o strans in brate toata noaptea.

De cate ori prindea momentul, intre doua cantari, Monica Bårladeanu era incalzita de o prietena, care o astepta in stanga scenei si ii oferea un trenci pe care sa-l tina pe umeri. Ca o adevarata vedeta din Cetatea Filmului, Monica avea grija de fiecare data sa se descopere si sa lase maimutoiul de plus din brate, de cate ori se apropia un fotograf, pentru a da cat mai bine in poze. Ca si cum asta i-ar fi afectat cumva frumusetea care iti taia rasuflarea. Chiar daca vantul batea destul de tare si parul nu-i mai statea ca la inc eput, Barladeanu era impecabila. Poza ca un adevarat star si nimic nu-i lua din farmec.

Nu se marita prea curånd
Calda si foarte prietenoasa, amabila cu toata lumea, Monica a facut, ca de fiecare data, o impresie foate buna tuturor. De barbati nu mai vorbesc, care stateau practic la coada, doar, doar o vor strange in brate la o fotografie.
Actrita nu refuza pe nici unul dintre fani, dar avea grija sa-i atentioneze pe ziaristi sa nu cumva sa interpreteze gresit si sa creada ca are vreo legatura cu barbatul cu care se tragea in poza. In ceea ce priveste nunta cu milionarul Bobby Paunescu, Monica ne-a declarat ca nu are ganduri sa imbrace rochia de mireasa prea curand.

Petrecerea a lasat de dorit
M-as fi asteptat ca, la o petrecere care se anunta a fi una grandioasa, sa vad pana si caini cu covrigi in coada, sau cu carduri la gat, fiind vorba de o banca. Dar nu a fost asa. Amplasarea a fost intr-adevar bine gandita. Pe malul lacului Tei, la clubul Zoom Beach, fost Cuba. Mese frumos amplasate in jurul piscinei, chelneri mai multi decat invitati, gata oricand sa-ti satisfaca orice dorinta. Pacat ca nu prea aveau cu ce. Bauturile s-au terminat in scurt timp si la bar nu mai gaseai decat racoritoare si gin. Nici la capitolul mancare nu au stat prea bine. Pe masa usor ravasita de vant, puteai servi doar branza si vreo doua sortimente de mezeluri. Un aperitiv campenesc, nedemn pentru o petrecere de asemenea anvergura, in care s-au investit cu siguranta multi bani. Din cauza vantului, tacamurile zburau in toate directiile, spre amuzamentul celor de fata. Dar fetele de la Trident, cu multa piele la vedere, si-au facut aparitia si toata lumea a uitat si de frig, si de foame, si de tot.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.