Castigatorul premiului de aproximativ zece milioane de euro, de la Loto 6/49, a declarat ieri ca este un om normal si ca va ramane in continuare la fel, insa a preferat sa nu isi dezvaluie identitatea.

In cadrul unei conferinte de presa organizate de Loteria Nationala, trei jurnalisti, alesi prin tragere la sorti, au avut ocazia sa ii adreseze misteriosului cåstigator la Loto cate o intrebare. Acesta a intrat in legatura directa prin telefon si a stat de vorba cu jurnalistii. „Premiul este prea mare ca sa pot lua o hotarare rapida. Sunt tanar. Am timp“, a raspuns castigatorul din Calarasi jurnalistilor care l-au intrebat ce intentioneaza sa faca cu banii castigati. Norocosul a precizat insa ca in primul rand isi va achita datoriile la banci.

Potrivit presedintelui Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc, barbatul are peste 30 de ani, este casatorit si are copii. Referitor la modul in care a ales numerele „combinatiei imposibile“, acesta a spus ca „ a fost o nebunie. Au fost numere trasnite si a durat vreo 40 de secunde sa le trec pe h&ac irc;rtie“, a explicat castigatorul.

Jucatorii Loto trebuie sa aiba incredere
Potrivit conducerii Loteriei nationale, barbatul s-a prezentat la sediul Loteriei Romane, impreuna „cu familia“, in cursul zilei de joi, unde a primit cecul, iar ulterior a ridicat banii.