Militarii romani din Irak au cistigat competitia de fotbal din Jocurile Coalitiei organizate in incinta bazelor Ali si Camp Adder din Irak. Potrivit MEDIAFAX, la campionatele de baschet, softball, fotbal, volei, ridicare de greutati si dodgeball au p
Militarii romani din Irak au cistigat competitia de fotbal din Jocurile Coalitiei organizate in incinta bazelor Ali si Camp Adder din Irak. Potrivit MEDIAFAX, la campionatele de baschet, softball, fotbal, volei, ridicare de greutati si dodgeball au participat militari americani, australieni si romani - membri ai Fortelor Aeriene americane, ai Brigazii 82 de Suport, ai Marinei militare, fortelor romane, australiene si angajati civili ai companiilor care deruleaza activitati in Irak in baza contractelor alocate de armata SUA. Fortele romane au participat la competitiile de fotbal si tug-of-war (lupta cu odgonul) pe care le-au cistigat. Militarii Fortelor Aeriene americane au cistigat Jocurile Coalitiei, romanii clasindu-se pe locul 3, potrivit sursei citate. (S.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.