Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar minima va fi de 15 - 16 grade.
In tara
Vremea va fi in general instabila in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Moldovei si la munte, unde pe arii extinse vor fi innorari, averse, descarcari electrice si izolat conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 30 - 35 l/mp. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Temperaturile maxime, in scadere, vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.
La munte
Sambata
Cerul va prezenta innorari si pe arii extinse vor fi averse si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 30...35 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de precedent.
Duminica
Va fi temporar noros si izolat va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari ale vantului. Vor fi conditii de ceata. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.
La mare
Sambata
Vremea va fi in general instabila. Pe arii extinse vor fi averse si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 30...35 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de precedent.
Duminica
Cerul va fi temporar noros si local in Carpatii Meridionali si de Curbura si izolat in rest va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice si intensificari ale vantului. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.