In tara
Vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in toate regiunile. Ploile vor fi mai frecvente in Moldova, Transilvania, Oltenia, Muntenia si la munte, unde cantitatile de apa vor mai depasi 20 - 25 de l/mp. Se me
In tara
Vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in toate regiunile. Ploile vor fi mai frecvente in Moldova, Transilvania, Oltenia, Muntenia si la munte, unde cantitatile de apa vor mai depasi 20 - 25 de l/mp. Se mentin conditii de descarcari electrice, caderi de grindina si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de cele din ziua anterioara, vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar minimele intre 6 si 12 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima, mai scazuta decat cea din ziua anterioara, va fi de 20-22 de grade, iar cea minima de 10-12 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.