Peste 4,6 milioane de persoane vor beneficia, de astazi, de o suplimentare a fiecarei pensii cu 19 lei. In urma hotararii Guvernului, aproximativ 940.000 de pensionari din agricultura vor beneficia de o dublare a punctajului pensiei pentru anii util
Peste 4,6 milioane de persoane vor beneficia, de astazi, de o suplimentare a fiecarei pensii cu 19 lei. In urma hotararii Guvernului, aproximativ 940.000 de pensionari din agricultura vor beneficia de o dublare a punctajului pensiei pentru anii utili realizati. Totodata, la majorarea pensiilor din agricultura contribuie si cresterea cu cinci procente care se aplica pensionarilor din sistemul asigurarilor sociale. Potrivit Casei Nationale de Pensii, de aceasta majorare beneficiaza doar 60% dintre pensionarii din agricultura, adica cei carora nu li s-au dublat pensiile in 2004.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.