De luni, 3 septembrie, Radio Guerrilla trece la grila de toamna.

La inceput de septembrie, Liviu Mihaiu revine in cabina de emisie Guerrilla, dar la ore mai intirziate din zi si prin urmare cu o noua emisiune: "Asta la revista mesei,
De luni, 3 septembrie, Radio Guerrilla trece la grila de toamna.

La inceput de septembrie, Liviu Mihaiu revine in cabina de emisie Guerrilla, dar la ore mai intirziate din zi si prin urmare cu o noua emisiune: "Asta la revista mesei, nene!", de luni pina joi, intre orele 13.00-14.00. Sub sloganul "Bai, tu nu ti-ai mai luat-o de mult?", cel mai rau prezentator va trata, in legatura directa cu ascultatorii, aspectele enervante ale vietii de zi cu zi: sistemul, kitschul, fitele.

Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu vor continua sa se trezeasca cu noaptea in cap pentru "Guerrilla de dimineata", cu o singura diferenta: vor sta cu o ora mai mult in aer: de luni pina vineri, de la 07.00 la 10.00 dimineata. Tot la categoria noutati de toamna, Alex Vidia se va ocupa de "Guerrilight" (orele 14.00-17.00, de luni-vineri), iar in weekend Petru Stratulat va scoate la bataie emisiunea "Siesta Weekend" (orele 12.00-16.00, simbata-duminica). (A.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.