Rockerii de la Jethro Tull au oferit un recital de exceptie in Capitala Culturala a Europei, Sibiu, joi seara. Timp de doua ore, acordurile flautului lui Ian Anderson s-au auzit perfect in decorul medieval al Pietei Mari din centrul istoric al orasu
Rockerii de la Jethro Tull au oferit un recital de exceptie in Capitala Culturala a Europei, Sibiu, joi seara. Timp de doua ore, acordurile flautului lui Ian Anderson s-au auzit perfect in decorul medieval al Pietei Mari din centrul istoric al orasului. Aproximativ 15 mii de oameni au fost prezenti la concertul legendarei trupe. Rockerii au fost foarte punctuali, primele acorduri auzindu-se la ora 21.00. Cei mai multi spectatori se aflau la varsta deplinei maturitati si stiau pe de rost versurile fiecarei melodii, dar au fost prezenti si multi tineri, pentru care numele de Jethro Tull inseamna ceva in istoria muzicii rock. Atmosfera a fost una electrizanta, atat la propriu, cat si la figurat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.