Aspectele planetare de azi predispun la alegeri neinspirate, la schimbari de opinie, certuri si nerabdare. Exista si un risc mai mare de accidente. Ca sa le evitati, pastrati-va calmul!

Berbec

O ruda mai in varsta va atrage atentia ca nu va purtati corect. Va sfatuim sa fiti prudent, ca sa evitati deziluziile si certurile. Aveti mai multa grija de sanatate si nu va lasati influentat de probleme altora, caci le aveti pe ale dumneavoastra!

Taur

Dimineata aveti sentimente contradictorii in ceea ce priveste problemele profesionale si de familie. Dupa-amiaza reusiti sa va limpeziti putin gandurile si petreceti momente placute alaturi de persoana iubita. Nu promiteti nimic daca nu sunteti sigur ca puteti sa va tineti de cuvant! Va cam jucati cu chestiuni importante si tratati totul rapid, superficial, in gluma.

Gemeni

S-ar putea sa plecati intr-o calatorie. Desi aveti tendinta sa cheltuiti cam mult, aveti sanse sa obtineti mari satisfactii.
Descoperiti cu surprindere cat de bine va simtiti î ;ntr-un colectiv nou. Va sfatuim sa respectati cu strictete regulile de circulatie. Sunteti nevoit sa acceptati conditii defavorabile si sa faceti tot felul de compromisuri in avantajul altora.

Rac

Sunteti energic si aveti dispozitia necesara pentru a rezolva o problema parteneriala mai veche. S-ar putea sa va dezamageasca un prieten in care ati avut mare incredere. Va sfatuim sa nu puneti la suflet. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata.

Leu

Va angajati intr-un nou proiect care ar putea sa va aduca avantaje materiale substantiale, dar nu veti mai avea timp liber. La serviciu, aveti numai motive de satisfactie.Aveti grija sa nu va neglijati familia si prietenii!

Fecioara

Ii priviti pe cei mai sus in rang ca fiind cei mai mari dusmani ai dumneavoastra.